Szempilla Lifting

Szempilla Lifting

A szempilla lifting eljárásnál nem használunk semmiféle ragasztót, vagy műpillákat, mégis látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a 3D műszempillától, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetnek 3D szempillát. A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg, és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény: tartós szempilla emelés, íves, hosszúnak tűnő, mégis abszolút természetes szempillák.

A szempilla liftinggel megemelt pillák ugyanolyan puhák, selymesek maradnak, mint szempilla lifting előtt, bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosóval, krémmel is kenhetőek.

No, és akkor lássuk az eljárást, ami vihart kavart a szépségiparban azzal, hogy inkább egyenesíti, mint göndöríti a pillákat. A speciális szempilla lifting egyedülálló technika, ami nem dauer, s 45 perces fájdalommentes eljárással 6-8 hétig tartós szempillaívet, s tartást ad saját pillácskáidnak. Nem káros a szemre, szempillát nem fog letörni! Alapvetően különbözik egymástól a két eljárás, a dauer és a speciális szempilla lifting, bár a művelet maga, mutat némi hasonlóságot. A dauer azonban kusza, göndör szempillákat eredményez, amely göndörségénél fogva akár rövidebbnek is tűnhet. A dauer során alkalmazott anyagok jóval kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy kárt tesznek az egészséges szálakban. A speciális szempilla lifting ezzel szemben a szempillák tövét emeli, és teljes hosszát hangsúlyozza, sőt optikailag növeli. Neked sem kell ezentúl fél órával előbb kelned, hogy tökéletes pillával pilloghass a pasidra a reggeli kávénál. Elfelejtheted a spirálozást, a strandon is tökéletesen vizsgázott! Mindenkinek ajánljuk, aki hangsúlyozni szeretné a szempilláit, de nem szeretne műszempillákat viselni, s azoknak is, akik naponta bajlódnak az egyenes, lefelé álló szempillákkal. Hidd el, lehet gyönyörű szempillád műszempilla nélkül is!

 

Kinek ajánljuk a szempilla liftinget?

Azoknak, akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.

Azoknak, akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillát.

Azoknak, akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.

Azoknak, akik csak 2 havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.

Azoknak, akik gyors és tartós megoldást szeretnének.

Azoknak, akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, gyorsabb, és költségkímélőbb megoldást.

Azoknak, akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk.

 

A szempilla lifting ára  8.000,-

  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS
Cimkék: