GUNA Orvosi kollagén terápia

GUNA Orvosi kollagén terápia

Mi is az a Guna Biolifting kezelés?
Egy olyan esztétikai kezelés, amely a kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használ. Ez a legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat. Szép és természetes hatást kölcsönöz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak.
A Guna-Biolifting nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, hanem természetes, fokozatos javulást eredményez. A hatásmechanizmus a sejtek revitalizációján és a sejt közötti állomány megtisztulásán alapul.
Nem eredményez új vonásokat. Csak azt az arcunkat, bőrünket kapjuk vissza, ami 5-10 éve a miénk volt.

A GUNA mint biológiai terápia számos kórházban jelen van,nagyon nagy sikerekkel a mozgásszervi betegségek kezelésében, a kopaszodás területén elért hajdúsítással, az arcliftinggel, helyi zsírégetéssel és most már a fogíny sorvadásos betegségeinek kezelésében is.
NÁLUNK a kozmetikában is orvos végzi a kezeléseket és jómagam.
Rólam érdemes tudni, hogy 25 éve dolgozom az egészségügyben műtősnőként és mellette lettem kozmetikus. Jelenleg is gyakorlom az egészségügyi szakmámat a kozmetikai munkám mellett. Mivel nekem is van mozgásszervi panaszom így saját tapasztalatból tudom, hogy a GUNA terápiának köszönhetően megúsztam a szteroid kezelést és számos várakozást illetve a kórházban töltött sok-sok időt.
Az arcom biolifting kezelését is csinálom.

Kezelések menete:
minden kezelés esetén (arc, mozgásszerv, zsírégetés stb.) hetente egyszer kell beadni a GUNÁT. Minden kezelés során többfajta ampullát párosítunk, azaz minimum 2-3 ampullát adunk be. Az ampullák megválasztása a panasztól függ.
6 kezelés szükséges,azaz 6 hétig tart egy kúra. A kúra után kb 3 havonta egyszeri alkalommal érdemes eljönni az arc biolifting esetén. Mozgásszerv esetén nincs szükség ismétlő kezelésre.
Alkalmanként 25.000.- forint.
Zsírégetés és mozgásszerv esetén is igen nagy területet szúrunk át.
A GUNA színtiszta kollagén (amit szervezetünk eleve tartalmaz, de az idő múlásával csökken a mennyisége) SOHA semmilyen allergiás reakciót nem vált ki, terhesség alatt is alkalmazható illetve gyermekeknél is, hiszen nem idegen a szervezetünk számára.

Sok vendég tapasztalhatta, hogy az összes testkezelő gépemet eladtam. Ennek az az oka, hogy végre megtaláltam azt a terápiát az alakformálás területén, ami valós és tényleg látványos eredményeket mutat anélkül, hogy a kalóriákat is számolni kéne mellette.
És még egy nagy előnye van a GUNÁNAK, hogy a rosacea ‼️‼️területén érünk el vele teljes sikereket. Amit eddig én, a kozmetikusi pályafutásom alatt nem tapasztaltam, bármit is próbáltam.

  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS
Cimkék: , ,