Ilcsi Biológia Hámlasztó pelleing

ILCSI biológiai hámlasztás

1 alkalmas 8000.- helyett 2800.- forint

6 alkalmas 48.000 helyett 18.000,. forint

Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrpobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte ujjászületik.

Sokan ok nélkül tartanak ettől a hámlasztástól, holott  a fellelhető leggyengébb és leginkább természetes hámlasztás.
Ne képzeljék, hogy lekapja a bőr felső rétegét, és egy kezelés után rózsaszín kismalac bőrrel fog létezni..nem..

A kezelés csökkenti a gyulladást, serkenti a bőrt, bőrmegújító hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket, gyönyörű bőrfelszínt varázsol.

Ajánlott kúraszerűen végezni az AHA savas hámlasztást a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében:

1. héten 3x
2. héten 2x
3. héten 1x

A kezelés első lépése Az esemény előtti pakolás felvitele:

  A sokféle gyógynövény összekomponált hatóanyagai serkentőleg hatnak a bőrre. Minden bőrproblémára áldásos hatású, használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja.

  Hatása: bőrfeltöltő, bőrmegújító, gyulladáscsökkentő, keringésfokozó.

  Fokozza a vér- és nyirokkeringést.

  Alkalmazásakor a bőr bevörösödik és kipirul, mivel erős paprika is van benne és ennek hatására kimosódnak az erekből a lerakódások és azonnal csökkenti a gyulladást és mindenféle bajt. Amikor a bőröd magától bepirul valamitől, az szintén azért van, mert odagyűlik a vér, hogy a gyulladt területet gyógyítsa. Az esemény előtti is pont így működik. Beindítja a vérkeringést, így a bőr gyógyulását felgyorsítja és megújulnak tőle a sejtek. Miközben fokozza a keringést ez a pakolás, így kipirosodik a bőr. A pirosságtól tehát nem kell megijedni, mert ez egy természetes folyamat! Aki nagyon nem bírja, az előkaphat egy legyezőt, és akkor már teljesen elviselhető az érzés. 

A kezelés 2.lépése ILCSI AHA-S BIOLÓGIAI HÁMLASZTÓ PEELING

  Hámoldó, bőrmegújító, ráncoldó.

  Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrpobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé.

  Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.

  A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte ujjászületik.

  Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.

  Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigementfolt- és futószemölcs-kezeléseket, vagy a tisztító kezeléseket, használhatjuk szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére, vagy oxigénes kezelések előkészítésénél a kezelést megelőző napokban.

  Használata: Mindig az Esemény előtti pakolással együtt használjuk. Vékony rétegben vigyük fel a letisztított bőrre, majd rögtön simítsuk rá az Esemény előtti pakolást. 40-45 perc után húzzuk le. Az első 20 percben a bőrpír és a csípő érzés fokozódik.

  Hisztamin érzékenyek ne használják!

  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS
Cimkék: , , , , , , ,